Olet täällä

Europe Direct Kainuu

Mikä Europe Direct?

Europe Direct tiedotuspiste jakaa Eurooppa-tietoutta mm. kansalaisten perusoikeuksista, EU:n toimielimistä, EU:n rahoitusmahdollisuuksista, EU-ohjelmista ja rakennerahastoista, harjoittelijavaihdosta ja ajankohtaisista tilaisuuksista sekä EU-politiikkojen painopistealueista. Keskitetyn Europe Direct -palvelun kautta kansalaisia palvelevat mm. suora puhelinneuvonta, sähköpostivastauspalvelu sekä online chat -opastus. Näiden tukena auttavat paikalliset tiedotuspisteet.

Europe Direct Kainuussa on paikan päällä aukioloaikoina mahdollisuus etsiä tietoa yleisöpäätteeltä, jättää selvityspyyntöjä ja kysymyksiä vastattavaksi. Tiedotuspiste palvelee aukioloaikojen ulkopuolella sähköpostitse ja puhelimitse (yhteystiedot alla). Lisäksi Europe Direct Kainuu on mukana erilaisissa tilaisuuksissa sekä järjestää itse tapahtumia eri kohderyhmille.

Esitteet

 

Yhteystiedot ja aukioloajat

Europe Direct Kainuu
Kauppakatu 1, 2.krs (HUOM! Liikuntarajoitteisia pyydetään ottamaan yhteys sähköpostitse tai puhelimitse, jotta palvelusta voidaan sopia. Kiinteistössä ei ole hissiä.)
puh. (08) 6155 4213
sähköposti ed-kainuu(at)kainuu.fi 
Facebook: www.facebook.com/EDKainuu
Twitter: @EdKainuu

Aukioloajat yleisölle:

  • arkipäivisin klo 9-15
     

Muina ajankohtina vastaamme puheluihin ja sähköpostiviesteihin.

EU -tietoa muualla verkossa

Sinun Eurooppasi verkkosivusto
http://europa.eu/youreurope/

Suomen ulkoministeriön Eurooppatiedotuksen kattava tietopaketti EU:sta
http://www.eurooppatiedotus.fi 

EU:n virallinen verkkosivusto
http://europa.eu/index_fi.htm

Keskitetty Europe Direct -palvelu vastaa!

Olen muuttamassa ulkomaille Eurooppaan – miten saan oleskeluluvan? Millaiset ovat verkkovierailumaksuja koskevat säännöt? Lentoni on peruutettu – mitä oikeuksia minulla on? Millaisia EU-tukia organisaationi voi hakea? Saat vastauksen kaikkiin näihin ja moniin muihinkin kysymyksiin ottamalla yhteyttä Europe Direct -palveluun. Keskitetty Europe Direct -palvelu vastaa esim. 

 

Video: EU:n monivuotinen budjettiesitys kaudelle 2021-2027

https://europa.eu/!TJ33JR

 

Europe Direct Kainuu Facebookissa