Viihdekonsertti: Sinivalkoiset legendat
2017
pe 01.12.
klo 19:00
2017
pe 01.12.
klo 20:30

Kuhmo

Kuhmo-talo

29

Kuhmo-talon toimisto ja www.lipputoimisto.fi

puh. 08 61555450

Tiedot päivitetty 1.12.2017 14:40:00
Sinivalkoiset legendat-konsertti
Pe 1.12 klo 19.00

(Väliaika: 30 min)

Tommi Soidinmäki, J. Eskelinen, Pasi Goodman ja Markku Ketola tulkitsevat Jamppa Tuomisen, Baddingin, Irwinin ja Kari Tapion tunnetuimpia säveliä: Aamu toi, ilta vei, Paratiisi, Rentun ruusu, Olen suomalainen – ja monia, monia muita tuttuja kappaleita.
Säestyksestä vastaa ammattimuusikoista koostuva viisihenkinen Legenda- orkesteri


KONSERTIN SOLISTIT:
Badding-laulut tulkitsee Tommi Soidinmäki-
Tommi Soidinmäki kruunattiin vuonna 2004 Tangomarkkinoilla tangokuninkaaksi ja hän on noussut iskelmätaivaan todelliseksi kestotähdeksi. Lukuisat hitit ja menestys radiolistoilla ovat vakiinnuttaneet hänen paikkansa iskelmämusiikin ystävien sydämissä. Hän on myös esiintynyt Somerolla Badding-musikaalissa.

Pasi Goodman laulaa Irwinin tunnettuja lauluja-
Pasi Goodman on tehnyt esiintymisiä Irwinin lapset -yhtyeen kanssa, joka aloitti tiiviin yhteistyön Irwinin kanssa jo 1980-luvulla.
- Irwinin oma keikkasetti ja Irwinin rallien juuri oikealainen poljento opittiin sadoilla yhteisillä keikoilla, muistelee Pasi. Pieni ripaus Irwinin lavakarismaa on väkisinkin mukana Pasin esiintymisessä.
www.irwininlapset.com

J. Eskelinen laulaa mestari Kari Tapion lauluja-
Laulajalahjakkuus J. Eskelinen on taitava tulkitsija ja hänen äänestä löytyy samoja sävyjä kuin Kari Tapiolla. Radiotoimittajat valitsi J. Eskelisen albumin keväällä 2015 Kuukauden Levyksi. Hän on myös suosittu Suomen tanssipaikoilla, joten esiintymisiä on ollut mukavasti. Hän on aikoinaan säestänyt mm. Kari Tapiota, joten tarinaa riittää.

Markku Ketola ja Jamppa Tuomisen laulut-
Upeaäänisellä ja karismaattisella Markku Ketolalla on monta meriittiä jo taskussaan. Hänet on nähty niin Seinäjoen Tangomarkkinoilla kuin monessa muussakin tv:n musiikkiohjelmassa, konserteissa sekä ravintolakeikoilla esim. yhteistyössä Taikakuu yhtyeen kanssa. Monipuolisena muusikkona myös Jamppa Tuomisen laulut on hänelle tuttuja.

Tuottaja: Viihdeohjelmat